Det är ganska gott med någon form av pudding eller kaka efter en soppmåltid. Den aromatiska och helt ljuvliga honungen som också fick smaksätta kakan köpte jag i höstas på Rhodossemester
Men även om dagarna har gått fort så har de varit underbara. Antalet portioner i recepten är därför inte skrivet i sten eftersom det beror på hur många olika rätter ni väljer att ha på er buffé
Efter ett långt besök på sjukhuset hos pappa hämtade jag Linn och åkte hem. Årets godaste förrätt. En skön söndag med träning och god mat, för mig är det lycka att få stå länge och göra mat och baka
Eftermiddagen tillbringades hemma med lite enkel matlagning. I går körde jag en riktig fuling. Precis när jag gått och lagt mig för natten, kom jag på att det glömts av att skrivas inlägg
Men tills dess har jag sötat mina grillsåser med honung. Jag gjorde grillsåsen enligt receptet nedan, bortsett från honungen, och tyckte verkligen att det var något som fattades, tills jag testade att hälla i någon matsked flytande honung
Vi är båda stora fan av kombinationen mörk choklad och chili, så även i mat. Helgdagarna får jag lov att säga att jag brukar komma ihåg, jag är ju inte helt galen, men eftersom jag ibland jobbar en del av dem så blir det där med traditioner lite luddigt
Receptet funkar såklart även utmärkt till vanliga bullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Det som innehåller honung. Riv citronskalet fint och tillsätt även det. Jo, att efter cupcakes och macaroner är det dags att utse en ny trendig småkaka
Det allra bästa med tårtor är att äta dem till frukost dagen efter…. Nu är det nog årets sista jordgubbar som finns ute i butikerna och trädgårdslanden
Hörrni, det är snart semmel-dagen. Förra året blev det inget nytt recept, jag gillar verkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.