Och det gör sannerligenden här kaffe och chokladsemifreddon, ja vad säger man. Krämigkonsistens, fyllig kaffe och chokladsmak, enblandning av sött och salt och allt detta ienhimmelskkombination
För varje dag som du matar din surdeg tar det kortare tid för den att börja bubbla. En surdeg håller hur länge som helst om man bara friskar upp den emellanåt
Sen, är student och avslutningsfirandet klart för detta läsår och sommarlovet kan börja. När man haft enskolavslutningsdag och tipsar om god jordgubbstårta
I går på Me&I partyt bjöd jag på dennafavorit. När man lyckas göra engluten och mjölkfri morotskaka. I detta fallet är det min käre stockholmare som är allergisk mot mjölkprotein och således kräver litefantasi när man ska baka
Blanda strö- och florsocker tillsammans med kallt vatten och enäggvitaien bunke. När jag insåg att gelatinbladeniskafferietgick ut i september förra året kände jag att det kanske var dags att göra något med dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.