Baka en god toscakaka. Toscasmet. Gör under tiden toscasmeten. Toscasmet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 22-24 cm i diameter. Grädda kakan i ytterligare ca 15 min tills toscasmeten fått färg
Baka en god toscakaka. Toscasmet. Gör under tiden toscasmeten. Toscasmet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 22-24 cm i diameter. Grädda kakan i ytterligare ca 15 min tills toscasmeten fått färg
Hemma hade jag fått iordning på det mesta och middag klar i tid och mysläsning med barnen. Under tiden vi avnjöt en av mina favoritefterrätter, Tosca Päron så hörde man knastret från kaminen som sprakade för fullt och strålade ut en alldeles avdomnande värme
Tryck därefter ut degen i en smord form med löstagbar botten (ca 22 cm i diameter). Arbeta samman ingredienserna till pajdegen och låt den vila i kylen en halvtimme
Blanda äppelklyftorna med socker och kanel och tryck ner ett par skivor i varje mazarin. Urgoda kakor. Lite pyssliga att göra, men väl värda det lilla besväret
Rör ner smöret och sist i med mjölet. För att laga Tosca kakaSmält smöret och låt det svalna. Smält smöret i en kastrull och tillsätt socker, mjölk, mjöl och sist i med mandeln och värm allt på svag värme
Här i kombination med en mjuk fluffig botten. Choklad och tosca, vem kan motstå detta. Tosca. MUMS. Nu i höstmörkret får man unna sig lite smaskiga saker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.