Det är åter kväll i Hult och nu väntar ledighet för barnen under veckan som kommer. När det inte är tidig morgon som väntar imorgon då kan hela familjen sitta uppe och se på film tillsammans
så jag bakade glutenfria kanelbullar, bara därför Goda kanelbullar, glutenfria sådana, har jag inte ätit (och hur vanliga kanelbullar smakar kommer jag inte mera ihåg)
Gluten- och mjölkfria bakverk. Jag märker att det blir mer och mer populärt att baka glutenfritt, både på sökningarna här på bloggen men även i vanliga veckotidningar
Mugg-kakor har varit "inne" ganska länge i USA och det finns hur många varianter som helst. de är sjukt snabba att göra, blir väldigt saftiga, kräver få moment, du kan göra en kaka till dig själv utan att behöva göra en hel sats som inte äts upp, de kan varieras i oändlighet, är sååå goda och det bästa av allt
Bakningen stod W för och disken föll på min lott men det var det värt. Vi njöt allesammans av ljumma ljuvligt doftande scones med jordgubbssylt och ost på till söndagsfrukost
Det är regn, rusk och eländigt. Men inne är det varmt, mysigt och julfrid. Är det inte gott att då sätta sig i soffan framför brasan eller tända ljus och dricka något varmt
För några dagar sen såg jag att vi hade några äpplen i kylen som jag inte visste vad jag skulle göra med och efter att ha funderat en stund bestämde jag mig för att baka äppelochkanelbullar
ÄppelmosSockerKanelGör så här. Låt svalna och njut av nybakade äppelochkanel gifflar. Solen strålar och trots att jag är genomförkyld så känns det som att det kommer bli en toppendag
Förslut och förvara svalt. Skala och tärna 1 kg äpplen. Finhacka 1 gul lök och 4 cm ingefära. Lägg hacket i en kastrull tillsammans med 1½ dl äppelcidervinäger, ½ g saffran, 2 msk gula senapsfrön och 4 dl socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.