Handleden var supersvullen och jätteond när jag vaknade, så jag gav upp. I med hackad lök, tomatpuré, hackad tomat, riven vitlök, buljongtärning, chilipulver, paprikapulver, spiskummin, pizzakrydda och vatten
Stek färsen i matolja så den får yta på hög värme. Hacka lök, vitlök och chili i mindre bitar. Låt det fräsa några minuter, slå på de krossade tomaterna, bönor och fonden
Servera med tärnad avokado, gräddfil och nachochips eller en stor sallad. Vegetarisk chiliconcarneDenna vegetariska chiliconcarne passar perfekt som vardagsmat och går även utmärkt att ha i matlådan
Uppskattas av flertalet i familjen. Chiliconcarne är en återkommande rätt hemma hos oss. Då jag lagar rätt mycket mat med dem vegetariska produkterna kan jag varmt rekommendera er att byta ut färsen mot vegefärs
Dennachiliconcarnen kan vara något av det godaste jag vet och lagas flitigt här hemma. När du ändå står vid spisen är mitt tips att dubbla receptet och göra storkok av det hela för att sedan frysa in till kommande dagar då du inte orkar laga mat eller t
Chiliconcarne betyder Chili med kött och tillagas olika i hela världen, min chili gör jag med tärnat nötkött som får koka långsamt och länge, på så sätt blir den mustigare och godare
Fräs köttfärsen i olja eller smör. Krydda med salt pappar och chilin. Lägg över i en gryta. Fräs paprika som är strimlad, löken som är grovhackad och vitlöken som är pressad tills det är lite blankt
Lägg över den i en gryta. Skär paprikan i bitar, dela och hacka chilifrukterna. 12 chilifrukter, en röd och en grön. 11 1/2 dl vatten. 12 dl turkisk yoghurt, 10 procentSkala och hacka lök och vitlök. 1Bryn köttfärsen i smör i en stekpanna. 1Tillsätt paprika, chili, salt, peppar, paprikapulver, vatten, tomatpuré och soja. 1Strö över lite koriander eller persilja, och servera gärna med tortillachips och en klick turkisk yoghurt
"Findela" baconet och knaperstek det i en stekgryta - ta upp och låt rinna av på ett hushållspapper. Häll i tomatpuré, chilipulver och vatten, låt det småputtra i några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.