Älgkalops 'Bourgignon'
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g älggrytbitar
  • 2 dl rödvin
  • 2 dl viltfond
  • 5 lagerblad
  • 5 enbär
  • 1 gul lök
  • skalad och delad i 4 bitar
  • 1 morot
  • skalad och delad i 4 bitar
  • ½ anchochili
  • 200 g steklökar
  • pärllök eller små
  • silverlökar
  • skalade
  • 120 g rimmat skivat sidfläsk
  • skuret i strimlor
  • champinjoner
  • Karl Johansvamp eller
  • kantareller
  • rensade och delade i mumsbitar
  • 1 morot skuren i stavar
  • 1 msk hackad persilja
  • 50 g smör
  • salt
  • peppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.