Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 4 vitlöksklyftor 1/2 purjolök 1 zucchini 1 aubergine 1 morot 2 paprikor (gärna olika färger) 200 g potatis 250 g champinjoner 1 förp krossade tomater (à 400 g) 1 msk tomatpuré 1 dl olivolja 2 dl vatten 2 tsk oregano 2 tsk salt 1 tsk nymalen svartpeppar Tillbehör bröd fetaost ev tzatziki Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Jag kommer ihåg en efterrätt som var vanlig på 70 och 80-talet, konserverade päronhalvor som ugnsbakades med after eight, helt okej men man måste kunna göra något roligare än det med päron
RECEPT - VANILJ- & VINKOKTA PÄRON med VANILJSEMIFREDDO. & Vinkokta Päron. & Vinkokta Päron. När glassen har ca 1 timma kvar i frysen gör du dina vanilj- och vinkokta päron
Till efterrätt bjöd jag vinkokta rabarber med vit chokladkräm och rostade havreflingor. Vinkokta rabarber med vit chokladkräm och rostade havreflingor- recept 10 personer
Indisk grönsaksgryta 2 port. Indisk grönsaksgryta 2 port. Gryta på gröna blad. Jag ber alltid att blasten ska få sitta kvar när jag köper rödbetor hos någon lokal odlare
Skölj kycklingen och torka av den. Dela den i portionsbitar. Skala löken och skär den i klyftor. Häll buljong, vitt vin, pressad apelsinsaft, lök, pressad vitlök, lagerblad, vitpepparkorn och dragon i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.