Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska blitillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Efter en stunds trädgårdsfix fixades ett enkelt drinktilltug innan middagen. Gott som bara den är det. Ett glas sauvignon blanc till och detta kan ha varit bland det godaste ostiga tilltugget vi ätit
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Så när jag nu lagar middag senare i veckan kommer det bli något vegetariskt, sen får vi se om vegetarisk middag blir ett stående inslag på vår veckomeny framöver
Detta inlägg innehåller reklamlänkar till Bodystore. Igår hade vi 32 grader varmt här i Norrköping, faktiskt lite för varmt, men en perfekt ursäkt att äta glass till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.