Sätt ugnen på 175°C. Rör matfett och socker pösigt. Tillsätt resten av ingredienserna och arbeta ihop till en deg.
Forma till kulor och lägg över på två plåtar klädda med bakplåtspapper. Lägg kulorna med ordentligt med mellanrum eftersom de flyter ut.
Grädda mitt i ugnen 16 - 18 minuter.
Smält chokladen över vattenbad på spisen. När kakorna svalnat ringlar man chokladen över kakorna med hjälp av en gaffel eller kniv. Doppa bara udden av kniven eller gaffeln i den smälta chokladen och ringla den sedan tunt över kakorna.
Hacka jordnötterna grovt. Täck en plåt med bakplåtspapper. Smält matfettet i en kastrull. Tillsätt jordnötter, kokosflingor, socker, mjölmix, och vätskan
Lägg i havregryn i en bunke. Smält smöret och häll det över grynen. Hacka jordnötterna fint. blanda ner dem i bunken med socker, sirap, mjölk och vetemjöl blandat med bakpulver
1. Hacka jordnötterna grovt. Täck en plåt med bakplåtspapper. 2. Smält matfettet i en kastrull. Tillsätt jordnötter, kokosflingor, socker, mjölmix, och vätskan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.