Formbröd. Formbröd. Formbröd. Formbröd. Formbröd, glutenfritt o Lchf. 21 februari 2016 @ 10. 41. Testar att baka lite annorlunda bröd, detta bröd är både glutenfritt och passar de som äter Lchf
Äntligen, den hel dag med sol, blå himmel, bara små vindpustar och inte en regndroppe inom räckhåll. Perfekt dag för en långpromenad, känns som det var en hel evighet sen det hände sist
Nybakat bröd. Perfekt till helgfrukosten. Gör degen dagen före och låt den kalljäsa över natten. På morgonen är det bara att ta fram brödformen och låta den stå framme i rumstemperatur, medan ugnen blir varm
Nybakade Hönökakor. Vaknade tidigt som vanligt, känner mig så nöjd när klockan är halv sju och det är en ny dag, i perioder behöver man inte så mycket sömn och ibland är det tvärtom
Även som glutenintolerant vill man kunna variera med olika brödsorter. Jag har mina väl beprövade, som jag ständigt återvänder till, men exprimenterar också hejvilt när andan faller på
Ett vitt formbröd al'a Leila. Idag blev det ett brödbak till barnen. ) Efterom det är så att vetemjöl special är ett mycket bättre jäsmjöl så har jag alltid använt det, men det är ju mycket mera gluten i specialen
Det är få saker som ger en sådan känsla av hemtrevnad som doften av nybakat. När du vaknar behöver du bara sätta på ugnen, grädda bröden och känna doften av nybakat sprida sig
Jag har tidigare skrivit om Thuressons, där vi köper mycket av köttet vi äter. I dag ska jag tipsa om en annan liten butik i närheten av där jag bor, där man kan handla massa godsaker
Värm vatten och olja till 37º. Smula ner jästen i en bunke och rör ut den med det ljumma degspadet. Tillsätt Pofiber och Fibrex och låt stå i 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.