Brödet blev mycket gott men om det ska bli riktig hönökakskänsla får man nog söta det lite mer. Men, är helt säker på att barnen kommer hålla detta bröd för en favorit
Brödet är också helt glutenfritt så här har ni en höjdare att tipsa alla glutenintoleranta om. Låt dem svalna och lossa försiktigt bakplåtspappret från bröden
Jag brukar ge bort glutenfrittbröd ibland och det var barnet som tog emot det. Jag har tidigare prövat att byta ut Finax röda mix med vetestärkelse till Semper finmix som är naturligt glutenfritt men inte blivit så nöjd då, varken med smak eller konsistens då det blivit lite för torrt och smaklöst till smörgåstårta, det har även gästerna tyckt
Ugn. 250°. Smula jäst i en bunke och rör ut med det fingervarma degspadet av vatten och 1/2 rapsolja. Tillsätt pofiber och låt det stå och svälla i 10 minuter