proteinvåfflor med banan, äggoch keso. Igår ville Aramis gärna äta våfflor till middag. Börja med att mosa bananen och blanda sedan i övriga ingredienser
När jag först antog utmaningen att baka fika som var glutenfritt, fritt från spannmål, sockerfritt, äggfritt, nötfritt och mejerifritt känndes det nästan omöjligt att lyckas få ihop något gott fika – vilket gjorde det ännu mer roligt och inspirerande
Att baka dessa godingar är inget svårt alls bara ett litet litet uns tålamod och framförhållning. Enklast och snabbast gör du det med fingrarna, skippa kniven
Alltså dessa semmelwraps utan gluten, raffinerat socker, mejeriprodukter ochägg blev verkligen så långt över förväntan goda att jag vet inte vart jag ska ta vägen
För att laga Mjuk kaka utanägg, gluten ochsocker1. Gör ett snabbt uppkok av fiberHusk och vatten under vispning så att konsistensen blir lik rå äggvita2. Vispa med elvisp fiberHusk-uppkoket tillsammans med det smälta smöret/margarinet och mjölken/vattnet och druvjuicekoncentratet i 3-4 minuter3. Grädda i 175 grader i 45 minuter Husk-uppkoket tillsammans med det smälta smöret/margarinet och mjölken/vattnet och druvjuicekoncentratet i 3-4 minuter
Lägg ner kokosoljan, chiafröna och psylliumfröskal. Hemmagjorda godisremmar med hallon och blåbär. Lägg bakplåtspapper på två bakplåtar och bred ut bärsmeten på dem med hjälp av degskrapa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.