Och så mysigt det är att börja helgen med smarriga våfflor. Men oj så gott det är med våfflor. Tillsätt äggenoch avsluta med att hälla i det smälta mjölkfria margarinet
Grädda våfflorna gyllenbruna. Vispa mjölk, vetemjöl, äggoch bakpulver till en slät smet. Klassisk våffla med en klick lättvispad grädde och färska hallon♥
Tänk att ett recept nästan "utan allt" kan bli så gott. Eftersom jag själv och min familj tål ägg brukar jag baka med det, men nu inhandlades i alla fall ett paket No Egg för att göra rutorna äggfria
Blanda äggochmjölk till det blir en smet. Lägg i potatis, gräslök ost och salt och peppar. Har många gånger funderat på vad man kan använda sin belgiska våffeljärn till mer än våfflor
Häll i mjölkenoch vispa tills det blir klumpfritt. Trots potatis i blev de väldigt frasiga. Precis innan det är dags att grädda våfflorna finriver du potatisen och blandar ner i våffelsmeten
Häll ner mjölkenoch ta bort kastrullen från värmen. Servera dina nygräddade våfflor tillsammans med de spruckna tomaterna, avokadotzatzikin och stekt ägg
Vispa ned resterande mjölkoch grädden och det smälta smöret tillsammans med den ovispade grädden. Det är våffeljärnet och tjockleken som avgör hur många våfflor det blir
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.