Ugnsbakad citruslax med fänkål-och potatispuré
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g potatis
  • 400 g fänkål
  • 2 st
  • 1 liter vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 2 stora citroner
  • 2 stora apelsiner
  • 2 msk olivolja
  • 1 fiskbuljongtärning
  • ½ tsk salt
  • 1 krm malen svartpeppar
  • 4 bitar laxfilé
  • á 125 g
  • 1 dl pinjekärnor
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 tsk olivolja
  •  
  • Till servering
  • 80 g bladspenat
  • ½ tsk salt
  • Citronklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.