Ugnsbakad torsk med potatispuré, smörstekt purjolök, senapskräm och svartkålschips
Trattoria
Trattoria
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ugnsbakad torsk
  • och
  • 4 port
  • 1,2-1,4 kg torskfilé
  • smör till plåten
  • salt och vitpeppar
  • 100 grader och
  • 20 minuter
  • 56 grader
  • Potatispuré
  • 1 kg potatis
  • 3 msk smör
  • 2 dl grädde alt mjölk
  • salt och peppar
  • Senapskräm
  • 2 dl grädde
  • 1 msk dijonsenap
  • salt och peppar
  • Svartkålschips
  • 4 svartkålsblad
  • 2 msk olivolja
  • salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.