Sätt ugnen på full effekt med övervärme eller grillvärme. Lägg köttbitarna i ugnsformar, glasera med marinaden och lägg dem i ugnen några minuter för att ytan skall bli krispig
Knäck benen och gnid in köttet med kryddorna. revben. Lägg köttet på frukten med den feta sidan upp. Vispa ur långpannan med buljongen och smaka av skyn, red av till sås
Blanda marinaden med spjällen och låt stå i kylskåp minst 2 timmar. Stek i 175-gradig ugn ca 50 minuter eller tills revbenen känns genomstekta och lossar frän benen. 1 kg tjocka revben
Lägg därefter i revbenen och fyll upp med vatten tills det nätt och jämnt täcker. Stycka revbenen på längden och lägg dem i en kastrull, slå över vatten och låt koka upp
Gjorde så himla goda grilladerevben häromdagen som var super enkla dessutom. Koka upp en gryta med vatten och släng i lite skivade morötter, vitpepparkorn och lagerblad
Gnid in kambenen med grillkrydda och grilla under lock i 20 minuter. Vänd några gånger under tiden. Blanda ingredienserna till glazen och pensla benen på båda sidor
Servera allt medgrillade korvar och ett glas rött. Grillade även färsk vitkål, hasselbackspotatis på sötpotatis och gjorde en fantastiskt god tomatsalsa och även en vitlökssås
Blanda en marinad på ketchup, vatten, honung, grillkrydda och dra av rosmarin bladen, blanda väl, lägg i revbenen och se till att de får marinaden runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.