Låt sjuda under lock medan du finstrimlar morot och salladslök. Skär kycklingen i mindre bitar. Tillsätt sedan kokosmjölk samt skal och saft från en lime
Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng. Fläskfilépanna med bacon, kantareller och svart trumpetsvamp
Fyll ett salladsblad med lite ris och kycklingfräs, toppa med koriander och ev lite extra soja. Blanda ihop soja, fisksås, honung, limesaft och limeskal i en skål och tillsätt i pannan
Tillsätt limeskal- och saft, olja, fisksås och honung. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kyckling, lök, vitlök och ingefära på medelhög-hög värme så att kycklingen får fin färg och blir genomstekt
Jag är inte så särskilt bra på asiatisk mat på det stora hela, men det finns en smakkombination som jag är helt galen i och det är just ingefära – lime – chili – vitlök
Vad du behöverLim'e kycklingmed ris och fräsch sallad4 st kycklingfil'e2. 5 dl crème fraiche lätt1 st lime2 nypa bladpersilja - grovhackad1 st hönsbuljong1 dl Vatten3 droppar soya1 msk flyande honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.