Joseph Francis Tolbert var lite av en mångsysslare. Bland annat jobbade han som journalist på tidningen Dallas Morning News från 1946 fram till sin död 1984
Det finns mer hos det amerikanska köket än snabba burgare, friterad kyckling och makaroner med ost. Nedan är en fantastisk gryta som kan närmast liknas vid en chili con carne
Här kommer ett litet livstecken och en mycket god kycklingkebabrulle. Gissar att en hel del av er blir lite glada nu när det äntligen kommer ett nytt inlägg, saknar verkligen bloggen men samtidigt har det varit lite gott att ha en bloggpaus eftersom tiden inte har räckt till och för att min inspiration helt enkelt inte har varit på topp, hoppas att den infinner sig snart igen
Havskräftor är en självklar favorit. Gott, köttigt och mycket smak i de små rackarna. Därför föll valet av förrätt denna gång på en soppa gjord på egenkoktfond samt krispig sparris och havskräftsstjärtar
En fantastiskt god och färgstark soppa med kraftig smak av rostad paprika. Anledningen till att jag kom på idén att göra denna goda rätt, var ett avsnitt av Gordon Ramsay‘s ”Kitchen Nightmares”
Nu ska ni i alla fall få receptet på det vi bjöd på för ett tag sen när det var matstafett i byn. Det var min man som skötte tillagningen, så det kan inte ha varit så svårt
I dag hade jag velat ha en jobba-hemma-dag eller åtminstone hade jag velat ha lite sovmorgon. Ida skulle på friluftsdag så jag hade velat åka dit och tittat en sväng och Isak kom på i morse att de skulle ha skridskor på idrotten