Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Smörj en ugnssäker form och varva tomatsås, lasagneplattor, ostsås soltorkade tomater och oliver
Varva sås, spenat och lax med pastaplattorna i tre eller fyra lager i en ugnsfast form. Spara 2 dl sås till lasagnens översta lager. Grädda lasagnen i ugnen tills den bubblar i kanterna och fått fin färg, cirka 20 minuter. 100 g färsk spenat. 400 g lasagneplattor
Varva lasagneplattor, tomatsås, spenat, fänkål, lax, och vit sås. 10 torkade lasagneplattor. 200 g färsk eller fryst spenat. Tillsätt spenat och låt steka med ca 2 min. Grädda lasagnen mitt i ugnen ca 30 min, tills den fått fin färg. 10 torkade lasagneplattor. 200 g färsk eller fryst spenat
Varva lasagneplattorna med spenat- och kesoblandningen. Tina spenaten. Häll den över lasagnen och grädda den i mitten av ugnen, ca 20 minuter. 400 g bladspenat. 4 st lasagneplattor
Varva tomatsås, spenatfyllning och lasagneplattor i en ugnsform. Tina spenaten. Den här lasagnen premiärlagade jag för ganska länge sedan när vi skulle bjuda min bror och hans fru på middag
Vegitarisk lasagne med halloumi, spenat & pumpakärnor,. Eftersom det är bra att variera sig lite och inte bara äta kött varje dag testade jag igår att göra en vegitarisk lasagne, tom
Spännande och supergod vegetarisk lasagne med härlig salt, gnisslig halloumiost och pumpafrön. 1 pkt färska lasagneplattor (200g). 200 g fryst bladspenat. Tillsätt spenaten och låt koka ytterligare 5 min. Varva tomatsås, lasagneplattor, pumpakärnor och halloumiost i en smord ugnssäker form, ca 20x30 cm. 1 pkt färska lasagneplattor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.