Tänkte jag skulle bjuda på receptet på den smarriga älgsteken vi gjorde i söndags. Det är helt efter Per Morbergs recept, vi plockade bara bort rödvinet
I går var jag i Byberget på Ingrid Edgrens 70 årskalas. Jag har jobbat med henne tidigare och hon är en helt otrolig människa på alla sätt och det märktes för det var knakfullt av hennes vänner där
1 st (1-3 kg) älgstek. 1salt. 1svartpeppar. 11 st (1-3 kg) älgstek salt svartpeppar. 11 st (1-3 kg) älgstek salt svartpepparTa fram en ugnsform som är ungefär lika stor som älgsteken
Älskar när middagen sköter sig själv. Imorse stekte jag en bit ytterfilé av älg, slängde ner den i crockpoten och tog med barnen på en (enlig dem alldeles för lång) skogpromenad (i den skog älgen tidigare hade sprungit)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.