Avsluta med att sila över florsocker. Tillsätt sedan 1 ägg i taget och avsluta med att blanda i mjölet till en slät smet. Lägg ut små klickar med ca 5cm mellanrum på ett en plåt med bakplåtspapper
Jag är verkligen ingen brödsnobb, som tvunget måste baka avancerade grejer med mängder av ovanliga ingredienser, utan jag bakar det jag tycker verkar gott och som jag blir sugen på att testa
Det blev en riktigt mysig lördag som startade med en springrunda och lite frukost. Sen en snabbdate med mamma och pappa och efter det lunchbesök av vänner
Häll smeten i en smord långpanna eller med bakplåtspapper. Vad som var tänkt att bli Kärleksmums fick en lite annan glasyr mot slutet, en jag tänkt testa ett tag… Och jag säger bara MUMS MUMS , KOLAMUMS
Vissa gånger lyckas man sådär fullständigt med sitt recept. )Sega chokladkakor ca 70 st270 g smör2 dl strösocker85 g ljust muscovadosocker1 1/2 dl mörk sirap5 1/2 dl vetemjöl1 dl kakao1 1/2 tsk bikarbonat3 tsk florsocker1/2 tsk vaniljpulverSätt ugnen på 175°C. Sega chokladkakor ca 70 st
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.