Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. ½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivade champinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime. 1 kycklingfilé. 2 tsk röd currypasta (puré)
Skär upp kycklingen i långa smala bitar. Curry dipp. Doppa varje kycklingbit i först äggen och sen i ost och jordnötsblandning och lägg sen på en plåt med bakpapper på
Kvällens måltid blev kycklingcurry. Började med att strimla kycklingen. Jag fick inspriration från en sida på nätet, Thailandsfakta, dock hade jag ingen röd currypasta hemma så jag körde med vanlig curry på burk
Presentation. Marie. Hej. Jag är en tjej på 46 år som brinner för allt som har med mat och göra. Genom denna blogg tänkte jag dela med mig av massa recept som jag själv komponerar ihopa Billigt och lättlagat för allt och alla
Bryn currypastan i olja någon minut och tillsätt sedan kycklingstrimlorna. Strimla kycklingen grovt. 4 kycklingfiléer (ca 550 g). 3 msk grön currypasta
Jag kan bli så sugen på kyckling och curry ibland. Kyckling kan jag äta sju dagar i veckan tror jag. Just i curry äter vi inte så ofta här hemma då manen inte är så förtjust i det (heller)
Jag använder många olika kryddor i min matlagning och när jag fick möjlighet att laga middag tillsammans med marknadschefen för kryddor på Santa Maria så passade jag på att tillaga en god indisk kycklingcurry som innehåller väldigt många olika kryddor
Tärna kycklingen och stek den med salt och peppar. Låt det putta på låg värme någon minut och kör i sen broccoli, haricort verts, curry och paprikapulver och majsen
Strimla kycklingen och skär grönsakerna i fina bitar. Bryn kycklingen i en kastrull. Låt grytan koka ytterligare ca 5 minuter tills kycklingen är genomkokt och mör. 600 g kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.