Denna goda kyckling blev jag bjuden på hos J och J, när dom hade fest förra veckan. 1 kg kyckling, strimlad1 vitlöksklyfta, pressad½ dl olja2 msk soja1 krm salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk röd currypastaca 2 tsk malen ingefära½ pressad apelsin1 msk honung2 msk grillolja, orginal1 msk hönsfond2 krm spiskummin2 krm chilipulver2 msk tomatpuréev lite cayennepepparCouscous. couscous+vatten enl förpackning1 msk kycklingfond1 msk olja1 msk smör1 tomat, tärnad5 cm purjolök, finhackad½ liten röd lök, finhackad½ dl paprikasallad, hackadBlanda alla ingredienser till marinaden och lägg i kycklingen. Häll upp kyckling och marinad på en plåt och stek i mitten av ugnen i 15-20 minuter. 1 kg kyckling. 1 msk kycklingfond
Skär upp kycklingfileer till mindre bitar. Stek upp kycklingen, tills den är börjar bli genomstekt. Stek liten stund tills löken börjar bli genomstekt och så du är säker på att kycklingen inte är rosa längre
Hade nästan maten färdig när de kom, det fick bli en kycklinggratäng… lätt att göra och mättande. Krydda kycklinginnerfilé bitarna med chicken&steak och stek till fin färg… hade ganska mycket med krydda på
Skär kycklingen i mindre bitar och krydda dem med chili explosion och stek dem till fin färg. Skär baconet i mindre bitar och stek på och strö över kycklingen
Dela kycklingfiléerna i bitar, så du får lite tunnare filéer. 4 st kycklingfilér. Häll såsen över kycklingen och sänk värmen och låt allt småputtra ca 15 min. 4 st kycklingfilér
Lägg över kycklingen i en ugnsfastform. kycklingfilésmör att steka i300 g blandsvamp(eller champinjoner )1 lökparmesanoststuvning. 3 dl gräddemjölk (att späda med)3 msk vetemjölsalt,peppar och ev en skvätt tryffeloljaSkär kycklingfilén i bitar och bryn dom i en stekpanna,salta och peppra. Bred ut svampstuvningen över kycklingen, riv parmesan över och sätt in i ugnen på 200 grader i 10-15 minuter
Ingredienser till 4 personer500-600 g kycklingfilé1 gul lök1 morot3 msk vetemjöl5 dl vatten + 1 hönsbuljongtärning1 liten burk kokosmjölk (165 ml)1 msk ättikspril (12%)2 msk sweet chilisås1 1/2 dl hackad dillGör så här. Skär kycklingen i 2 cm breda strimlor. Stek kyckling, lök och morot i 2 msk smör i 3-4 minuter. 500-600 g kycklingfilé
Skär en ficka i varje kycklingfilé. Stek kycklingen så att de får yta. Lägg tillbaka kycklingen och låt ligga och puttra i såsen tills de blir genom kokta
Krydda kycklingen med chicken&steak och stek till fin färg, lägg i en ugnsform. Stek kantareller och krydda med salt och peppar och lägg över kycklingen, skär bacon i mindre bitar och stek på den
Det här åt vi i går kväll, kyckling i en sås med smak av fransk senap och vitlök. Jag kallar den svärmors kyckling, för det var hos henne jag smakade den första gången
)Därför kommer nu kycklingen som vi åt igår. )Hittade egentligen inget recept på kyckling, så det fick bli en ganska naturell variant med lite örtsås till