Avsluta med att tillsätta russin, riven ingefära och purjolök. Bryn i smöret tillsammans medmandel. Om du vill ha tjockare sås i grytan går det bra att reda av med maizena mot slutet
Avsluta med att tillsätta russin, riven ingefära och purjolök. Bryn i smöret tillsammans medmandel. Om du vill ha tjockare sås i gryta , går det bra att reda av med maizena mot slutet
Tänk er den kladdigaste och sötaste kladdkakan ni ätit. chokladtoppingen över kladdkakan. Täckt med krispigt täcke av mjölkchoklad och Rice Krispis (jepp, det var denna kakan jag köpte jättepaketet med Rice Krispies till från början)
Avsluta med att tillsätta russin, riven ingefära och purjolök. Bryn i smöret tillsammans medmandel. Om du vill ha tjockare sås i gryta , går det bra att reda av med maizena mot slutet
Tänk er den kladdigaste och sötaste kladdkakan ni ätit. chokladtoppingen över kladdkakan. Täckt med krispigt täcke av mjölkchoklad och Rice Krispis (jepp, det var denna kakan jag köpte jättepaketet med Rice Krispies till från början)
Inspirerad av den klassiska Aglio e Olio i en variant där kocken tillsatt pinjenötter lagade jag till detta, med zuccini som skulle få fylla ut stärkelsebomben med andra strukturer och vitaminer
Använd dig av en form med avtagbar kant. Mixa mandeln. 200 gram mandel 4 ägg 1,5 dl socker 2 msk potatismjöl 4 dl frusna hallon 1 msk potatismjöl till hallonen Gör så här. - Läs hela inlägget här 200 gram mandel
Bryn i köttet i panna tillsammans medmandeloch trattkantareller. Men när jag insåg hur gott det var vill jag såklart tipsa om denna rätt, och därför får ni hålla till godo med en bild på den matlåda som vi gjorde på maten som blev över
Mosa mögelost och blanda med Philadelphiaost och bred krämen över laxen (jag brer på ostkrämen och strör över mandeln efter att laxen stått i ugnen en stund, det blir inte lika rinnigt då)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.