Råsirapen är helt ljuvlig, mörk, tjock, aromatisk ochmed smak av lite bränd kola. Får du inte tag på just den sirapen kan du byta till mörk agavesirap, mörk honung - eller ev vanlig mörk sirap
Det är en krämig mörk choklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i. Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det
Den här kladdkakan gör jag varje gång det är kladdkaka på G, basreceptet är outstanding och du kan toppa med vad du vill – här med färska hallon och blåbär
Twisten med denna kladdkaka är att den har ett täcke av maräng, det var verkligen jättegott. Igår hade vi trevliga gäster på besök och jag svängde ihop en kladdkaka till efterrätt
kladdkakamed smält mörk choklad i, chokladbollar och vit choklad. På den är det en chokladbollsmet med lite extra kakao, kaffe och salt i och över den en vit chokladganache och ett berg av syrliga röda vinbär
Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Använd dig av en form med avtagbar kant. Mixa mandeln. 200 gram mandel 4 ägg 1,5 dl socker 2 msk potatismjöl 4 dl frusna hallon 1 msk potatismjöl till hallonen Gör så här. - Läs hela inlägget här 200 gram mandel
Här kommer den så himla goda kladdkakanmedmörk choklad och marshmallows jag bakade i tisdags. Har då just bakat ännu en ny variant av kladdkaka som just står och svalnar
Idag har jag varit på två promenader, både med Olivia ochmed mamma, och det var nog tur det eftersom jag har ätit lite väl mycket kladdkaka den här helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.