Fredag, efterlängtade fredag. I morse var det segt att gå upp när klockan ringde 5. 45, det märks att det blivit mörkare på morgonen och att hösten är på intågande vare sig jag vill eller inte
Jag hörde på radion tidigare att våren officiellt är här. Underbart. De tjocka ytterkläderna har bytts ut mot skalkläder, det börjar lekas ute på gatan igen ( utan reflexvästar
Kommentarerna till detta smaskiga var bland annat “olagligt gott” och “fantastiskt” och jag måste faktiskt säga att detta är något av det godaste jag gjort på länge
Supergoda. De här fattiga riddarna fyllda med nutella och jordgubbar har jag sett många gånger hos Baka med Frida och nu blev de äntligen av att jag gjorde dem
De här underbara brownisarna, efter ett recept av Leila Lindholm, är helt livsfarliga att baka, för de är nämligen så goda så att det är helt omöjligt att bara ta en bit
Utan tvekan är detta den godaste kladdkakan som jag vet. Den är med apelsinsmak i originalet, men det hoppade jag över denna gången eftersom nu får det gå snabbt i köket när målaren är här
Jag testade dulce de lechen tillsammans med ett av mina favorit bakverk – brownies. Jag har länge funderat på om jag ska ha en egen kategori för ”dulce de leche” och nu har jag ordnat det
Kan fortfarande inte välja vilken av dem som är godast, de är båda grymt goda på sitt sätt. Kakorna var jättegoda nygjorda, men nästan godare när de fått stå till sig några timmar och fyllningen "gift" sig med kakan
Dessa kakor är farligt goda, när man väl har smakat är det svårt att sluta äta. Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda