Servera med parmesanmos, glaserade grönsaker och sallad med lite god olivolja. Späd med mjölkblandningen och vispa med elvisp en kort stund till ett lätt mos
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylldlövbiffmed creme bonjour färskost med soltorkade tomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlökoch parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Några droppar BalsamvinägersirapRiv parmensanosten och spara lite till serveringenHacka soltorkade tomaterna fintBlanda riven ost medtomateroch philadelphiaostenTa lövbiffarnaoch lägg en klick av ost-smeten på och vik över så det blir som ett ihopvikt papper (utan hörn
Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar. Pressa ner vitlökenoch rör runt lite, var försiktig så den inte bränns
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Fylld kycklingfilé. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Nu tänkte jag bjuda på ett kycklingrecept med smarrig fyllning som jag lagade ikväll
Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar. Pressa ner vitlökenoch rör runt lite, var försiktig så den inte bränns
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.