Jag trädde dem på grillspett ochhalstrade dem i riktigt hett grilljärn penslade med olja. Blanda med hackad chili, pressad lime och lite hackad koriander
Där vi bor nu har vi ett stort ica kvantum där vi brukar handla vår fisk och den är en jättebra affär med ett stort utbud både när det gäller fisk, skaldjur, kött, färdigmat osv, det finns till ochmed en vinbar i anslutning till fiskdisken
Krydda med salt ochpepparoch vänd tonfisken i sesamfrö. en god olja t ex med smak av vindruva. Skärtonfisken i små munsbitar, lägg lite alger på varje bit ochdroppa över sesamolja
Mjöla och peppra ankleverskivorna. Halstra ankleverskivorna utan extra fett, först en minut på vardera sidan, så att de får färg och yta, sedan på svagare värme så att de blir ljumma inuti
Däremot var det lördagskvällens varmrätt, i den meny som började med syrlig räk- och avocadococtail och slutade med citron-panna cotta med dulce de leche och hallon
Halstrade pilgrimsmusslor med kapris- & pistaschvinägrett. Halstrade pilgrimsmusslor. Hacka pistagenötterna och rör sedan ihop vinägretten och smaka av med salt och peppar
Jag hade några skivor färsk tonfisk som jag tänkte grilla men det kändes lite onödigt att tända grillen för att grilla i tre-fyra minuter så jag halstrade fisken i en het panna istället, det gick väldigt bra och den blev riktigt god
Här har ni härligt goda ochstora köttbullar med indiska smaker. Servera med ris och sallad. Perfekt att variera med dessa istället för våra traditionella svenska köttbullar
Klicka på majonnäsen och servera med en eller två limeklyftor att pressa över. Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfisk och gillar lite asiatiska smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.