Källa. Patrik Nordelind's LCHF bloggPortioner. Ingredienser. En fördeg460 g vatten20 g ekologisk honung700 g Manitoba cream100 g durumvete20 g havssalt Gör så här
Urgod och alldeles len förrätt som kombineras med salta parmachips. Fyra portioner 250 gram blomkål 2 dl grädde 3 dl mjölk 2 gelatinblad 1/2 hönsbuljongtärning 4 skivor parmaskinka Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten
Den här veckan är det min "kakvecka" igen på jobbet. Vi är 6 tjejer som turas om så det dröjer 6 veckor mellan varje gång men ibland känns det som att veckorna gått otroligt snabbt och att det precis varit min tur att baka
På lunchen idag gick jag en långpromenad i sommarvärmen med en kompis. Det var så härligt att få motion och frisk luft samtidigt som vi uppdaterade varandra med det senaste eftersom det var så himla länge sedan vi träffades
Jag nämnde ju tidigare att jag funderade på att baka med muslin som jag fått från LCHFklubben. se. Så jag gjorde en rabarberpaj i helgen, med muslin som topping
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)