Tillsätt broccolin, kycklingen, ingefäran, buljongen, sojasâsen och fisksâsen. 1 broccoli. Blanchera broccolin i kokande vatten i 1 min och lât den rinna av. Stek i 5-10 min tills kycklingen är genomstekt. 1 broccoli 1 msk sesamfrön
Servera tillsammans med stekt kyckling. Broccoli. Koka upp lättsaltat vatten till broccolin. Dela broccolin i mindre buketter och skala och skär stammen i bitar
Tillsätt därefter broccolibitarna och fortsätt steka tills de är genomvärmda. 1 broccolibukett, skuren i mindre buketter. Ångkoka broccolin i ca 5 minuter. 1 broccolibukett, skuren i mindre buketter
Koka broccolin. Stek kassler och servera med coleslaw och broccoli. 220 g kassler, 150 g vitkål, 40 g morot, 2 dl strimlad purjolök, 2 tsk lättmajonnäs, 4 msk creme fraiche, 2 tsk dijonsenap (eller annan senap), 2 tsk pressad apelsinsaft, 100 gr broccoli, salt, svartpeppar. 100 gr broccoli
Servera torsken med tartarsås, broccoli, rädisor, citronklyftor och potatis. 250 g broccoli. Ansa broccolin och koka den mjuk med potatisen när det återstår ca 3 minuter av koktiden. 250 g broccoli
Här är blomkålen al dente-stekt med vitlöksklyftor. Broccolin är kokad och wokad – och av de småtrista broccolistjälkarna har det blivit en smakrik ”sås” med olivolja, salt, svartpeppar och lite kokspad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.