Servera till stekt torsk och kokt potatis. Egentligen ska det vara kokt torsk till äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fisken och sen ordentligt med vitpeppar så det smakar något
Smaka av med senap, salt och vitpeppar. Min sons favoriträtt och så enkelt att göra. och så himla gott. Finhackad persilja att strö över torsken och såsen
Servera tillsammans medstekt kyckling. Lägg upp på ett fat och toppa med den ostslungade broccolin. Dela broccolin i mindre buketter och skala och skär stammen i bitar
Servera tillsammans medstekt kyckling. Lägg upp på ett fat och toppa medbroccolioch potatis. Dela broccolin i mindre buketter och skala och skär stammen i bitar
600 g rödspättafilé 1 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 2 ägg 2 dl ströbröd smör, till stekning rapsolja, till stekning. 1Citronyoghurt2 dl grekisk yoghurt 1 citron, skal från 1 och saft från 0,5 citron 1 klyfta vitlök
till ochmed haft fisktema en hel vecka här på bloggen då jag gick igenom fördelarna med att äta fisk och olika tillagningssätt, som panering, i ugn, i stekpanna och i gryta
4 800 g rödspättafilé 900 g fast potatis 2 ägg salt och peppar 2 dl vetemjöl 1/2 ask färsk dill (à 20 g) 2 dl crème fraiche 250 g broccoli 2 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.