Forma till avlånga kebaber. Skala och pressa vitlöken. Blanda färsen med vitlök, kryddor och ägg. Stick in ett litet träspett i varje kebab och lägg upp på fat
Matiga varmaochkallasallader stod på programmet, och jag har ägnat det senaste halvåret åt att samla idéer och testa smaker för att få fram de absolut godaste salladernatill kursen
Tillsätt olja och vinäger och mixa till en jämn dressing. – Coleslaw, Fetaost och hallonsallad, Pekannötsallad med persika och en underbar varm sallad med paprikadressing
Rödkål är verkligen både gott, användbart och vackert. Just nu gör jag mycket sallader med rödkål i. Lite olivolja ringlad över och ett par par varv med svartpepparkvarnen och vips har man en god och fräsch sallad till maten
Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar. Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad med bacon och brysselkål, kan jag rekommendera
Kakan passar både som efterrätt ochtill alldeles vanligt sommarfika. Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskaka som är både glutenfri och mjölkfri
Stek sparris, haricoverts, lök och vitlök i smör,salta och peppra. Rör i kamutvetet och majsen. KamutveteSparrisHaricovertsEn gul lökMajsEn vitlöksklyfta,pressadSmör att steka iKoka kamutvetet enligt anvisning på paketet
Till sist lägg i lite färsk babyspenat. Jag älskar även vardagsmat som går fort att göra men smakar som man stått i timmar - och då brukar asiatiskt vara ett säkert kort
Tillsättdressingentill salladen och blanda om ordentligt. Dressing. Lägg alla salladsingredienser i en stor skål ochtillsätt tinade sojabönor och glasnudlar
Dressingentill salladen blandades ihop på nolltid. Med uppgiften att laga mat till två karlar som jobbat hårt med trädäck bestämde jag mig för att kött och potatis var en bra utgångspunkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.