Då räcker det att äta lite lättare lunch som en fräsch sallad. Denna goda kycklingsallad med grillad kyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
Den här dressingen passar utmärk till både kalla blandsallader och till varma grönsaker som till exempel broccoli, mangold, spenat, sockerärtor, sparris och haricoverts
Jaha, så har ytterligare en vecka sprungit iväg. Ibland fattar jag inte vart tiden tar vägen. Vardagen är i full gång med aktiviteter i stort sett varje dag och så ska man hinna med att ta det lugnt och njuta också
Så det blev en supermumsig asiatisk sallad som både fick smaklökarna och mig att dansa. Blandade en sallad på babyspenat, coctailtomater, avokado, mango och koriander
En nyttig libanesisk sallad med fantastiska smaker. Förslag på grönsaker att blanda i salladen. 6 portioner Libanesisk sallad. 6 portioner Libanesisk sallad
Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Guacamole med dill. 5 Min. Marinad till grillad lax med vitlök. Marinad till fläskkarré med rosépeppar, koriander och vitlök
Servera detta till sallad, grönsaker, kött, fisk eller fågel. 1. Börja med att rosta sesamfröna i en torr panna på medelhög värme tills fröna blir gyllenbruna
Det bästa med att äta sushi är den inlagda ingefäran, tycker jag. Den får man ju tyvärr ofta bara en pytteliten klutt av, så för ett tag sedan tog jag saken i egna händer och gjorde gari som jag kan plocka fram när vi beställer hem sushi