Den fick en god sötstark smak med lite asiatisk touch. För ett tag sedan improviserade jag ihop den här kycklinggrytan som om jag får säga det blev helt ok
Kyckling. Blandaihip allt till marinaden i en bunke och lägg ner kycklingen medans den fortfarande är varm, låt denstå och dra ikylen tills den kallnat
Helstekt sötstarkkyckling i lergryta. Jag hann inte marinera kycklingen i lördags utan det blev lite bråttom, så jag testade ett nytt recept istället, hittade det HÄR
KycklingfiléTomaterTomat & chilli purevitlökfärsk fullkornspasta0,5 dl vattenMarinad. 2 dl Rapsolja1 msk Kycklingkrydda1 msk Kinesisk Soja1 tsk torkad dragonLägg kycklingen i en ugnsfastform, häll över marinaden och ställ formen i ugnen 30 min , 200 grader, eller tills kycklingen är klar. 1 msk Kyckling
Lägg ner kycklingbitarna och rör om. Skär varje kycklingfilé i 34 bitar på längden. Stek kycklingbitarna med marinaden i långpanna, 1215 min mitt i ugnen. 1,8 kg kycklingfilé
Tänkte jag skulle tipsa om en riktigt god kyckling som kanske kan passa som middag i kväll. Blanda allt till marinaden och lägg marinaden i en påse, lägg i kycklingen och se till att kycklingen blir täckt av marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.