Skär med cirka en centimeter mellanrum och ganska djupa snitt utmed hela fläskfilen på tvären. Putsa filén och bryn den runt om i en stekpanna med kryddor, låt svaln lite
börja med att göra en av dessa såser som för övrigt var fantastiskt goda ( jag gjorde båda). Bryn i stekpanna, krydda med salt, peppar och italiensk salladskrydda
Servera med klyftpotatis, sallad och en god kall sås. 1 st ägg att pensla med. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 20-30 minuter i 225 grader. 1 st ägg att pensla med
Lägg ut skinkan omlott på plasten och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost och basilikablad. Lägg köttet ovanpå och rulla in köttet i skinkskivorna med hjälp av plastfolien
Smaka av med salt och peppar. Lägg den i en ugnsform med skarven nedåt. Pensla med ägg eller vatten. Servera köttet med såsen och ris, klyftpotatis eller potatisgratäng
Krydda med salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. Använd degbitarna att garnera längden med. Servera fläskfilén tillsammans med sås och pommes Anna
Mitt hem har fått stå tillbaka lite nu, eftersom vi har så mycket med butiken. I stället för att linda parmaskinka runt filén, så knaperstekte jag den och strösslade den ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.