börja med att göra en av dessa såser som för övrigt var fantastiskt goda ( jag gjorde båda). Bryn i stekpanna, krydda med salt, peppar och italiensk salladskrydda
Servera med klyftpotatis, sallad och en god kall sås. 1 st fläskfilé. 1 st ägg att pensla med. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 20-30 minuter i 225 grader. -Mama Skogly ♥ 1 st fläskfilé. 1 st ägg att pensla med
Vi skulle egentligen ha ätit helstekt fläskkarré men eftersom att jag glömde att ta fram den ur frysen i tid så fick det bli en snabblösning medfläskfilé
Bryn dom och krydda med salt och peppar. Servera tillsammans med cashewnötter, ris och sallad. )Till 4 personer600-700 gr fläskytterfilé eller fläskfilé1 stor röd paprika, hackad2 små gula lökar, hackade1 vitlöksklyfta, pressad1-2 syrliga äpplen, hackade3 dl creme fraiche3 dl grädde1 dl mango chutney2 msk tomatpuré1 tsk sambal oelek2 tsk curry1 tsk paprikapulver3 dl riven ost, med smakSaltPepparCashewnötterGör så härPutsa filén. 600-700 gr fläskytterfilé eller fläskfilé
Blanda dippulvret med creme fracihen. Vik över smördegen och platta till kanterna med en gaffel. 1 st fläskfilé. 1 st ägg att pensla med. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 10-15 minuter i 225 grader. -Mama Skogly ♥ 1 st fläskfilé. 1 st ägg att pensla med
4 pers 1 fläskfilé ca 700 g salt o peppar 1 rulle färsk smördeg 1 inlagd grillad paprika 2 msk tapenade 20 g rucolasallad ½ kruka basilika 1 äggula sesamfrön Aromsmör 75 g smör 1 msk hackad basilika rivet skal av en ½ lime salt o peppar Rödvinssky 1 msk. 1 fläskfilé ca
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.