Nu börjar semestern ta slut och nästa vecka är det dags att ta sig tillbaka till verkligheten. Vaniljdoftande muffins med hallon6 stora muffins50 g smör1 ägg1 dl råsocker1 vaniljstång0,5 dl mjölk2 dl vetemjöl1 tsk bakpulver1 krm salt1 dl hallon, helst vildhallon för bäst smak
För att göra cheesecakens botten. Blanda kexsmulorna med det smälta smöret och tryck in blandningen i botten av en 20 centimeters kakform med löstagbar botten
Får jag kanske då föreslå lite bakning kanske. Onsdagar är ju perfekta bakdagar så man kan förbereda inför helgen, och kakan jag tänkte bjuda er på idag gör sig ypperligt efter någon dag i kylskåpet, så den passar perfekt att baka redan idag
Väldigt lättbakade och försvinner fort från fika bordet. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och vanilj. 2 tsk bakpulver . Bred ut smeten i en form, ca 20 x 25 cm med bakpapper. 2 tsk bakpulver