7 april 2016 @ 20. 11. 1 broccoli, skuren i mindre bitar. 1 spetspaprika. Stek kycklingen i 2 omgångar i olja, häll på 1 msk currypasta mot slutet. 7 april 2016 @ 20. 11. 1 broccoli, skuren i mindre bitar. 1 spetspaprika. Stek kycklingen i 2 omgångar i olja, häll på 1 msk currypasta mot slutet. 1 broccoli, skuren i mindre bitar. 1 spetspaprika 2-3 msk röd currypasta. 1 broccoli, skuren i mindre bitar. 1 spetspaprika 2-3 msk röd currypasta
600 g torskfilésalt och peppar2 dl crème fraiche1fiskbuljongtärning1 dl vatten1 kruka dill1 citron250 g broccoli. Häll såsen över fisken och tillaga mitt i ugnen ca 15 minuter. 1 fiskbuljongtärning. 1 dl vatten. 1 citron
500 g färsk tagliatelle3 pkt bacon1 dl vatten av spagettikoket6 äggulorsvartpepparGör såhär. När spagettin är färdigkokt bör även baconen vara färdig, häll av spagettin men kom ihåg att spara 1 dl av vattnet. Tillsätt den färdigkokta spagettin i stekpannan tillsammans med den färdigstekta baconen, häll på 1 dl spagettivatten och rör om spagettin/baconen. 1 dl vatten
Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts. 1 rödlök. 1 liten crème fraiche 34%. 1-2 tsk soja. 1½ tsk sambal oelek. 1 rödlök 1 liten crème fraiche 34%. 1-2 tsk soja. 1½ tsk sambal oelek
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
8-10 portioner, 1 långpanna pastagratäng. 1 purjolök. 15 st champinjoner. 1 burk majskorn (ca 300 g). 1 liter grädde (valfri fetthalt). 1 msk vetemjöl. Stek kycklingen i olja tills den får lite färg, pressa över vitlöken och krydda med 1 msk curry, fräs en stund och ställ åt sidan. Spara 1 dl av pastavattnet och sila sedan av. Blanda pastavatten, grädde, cremé fraiche, mjöl, 1 msk curry i en skål. Ta ut och låt stå i ca 15 min innan servering. 8-10 portioner. 1 långpanna. 1 purjolök 2 röda paprikor. 15 st champinjoner. 3 vitlöksklyftor 1 burk majskorn (ca 300 g). 1 liter grädde (valfri fetthalt). 1 msk vetemjöl
Idag låg en 1,2 kilo tung kasslerbit i kylen och skrek – så det blev en form med ugnsgratinerad kassler tillsammans med svamp, lök och bacon i en sås av bland annat vitt vin (matlagningsvin här) och grädde. Champinjoner i önskad mängd, jag hade ca 125g (1/2 paket). 1 flaska vitt matlagningsvin (33cl). 1 köttbuljongtärning. 1 tsk paprikapulver. 1,2 kilo kassler. Skjuts in i ugnen, 175 grader ca 20-25 minuter. Champinjoner i önskad mängd, jag hade ca 125g (1/2 paket). 1 flaska vitt matlagningsvin (33cl). 1 köttbuljongtärning 1 tsk paprikapulver. 1,2 kilo kassler