Bröd

Bröd

French Basic Country Bread

French Basic Country Bread

Första brödet jag bakade av surdeg var Franskt Lantbröd. Receptet på starter och själva brödet kommer från boken Tartine Bread, som är skriven av Chad Robertson
Frukostbröd med havre

Frukostbröd med havre

Ingredienser Portioner. 16 st 5 dl fiberberikade havregryn 2 dl grovt rågmjöl 1 dl rågkross 1 dl hela linfrön 2 tsk salt 7 dl vatten eller mjölk 2 msk olja 50 g färsk jäst 8 dl vetemjöl Lägg till i inköpslistan
Olivbröd

Olivbröd

Detta bröd blev riktigt gott. lite riven parmesanost som topping på brödet. Forma degen till ett runt bröd och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt
Glutenfritt långpannebröd med oilvolja, timjan och flingsalt.

Glutenfritt långpannebröd med oilvolja, timjan och flingsalt.

Glutenfritt långpannebröd med oilvolja, timjan och flingsalt. Glutenfritt bröd/bullar den. Idag ska jag dela med mig av ett recept på ett gott, lättbakat och användbart och glutenfritt bröd som jag bakade i en mindre långpanna/ugnsform i helgen
Lök- och olivbröd

Lök- och olivbröd

Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till 37º. Rör ut jästen i vattnet. Tillsätt salt, olja och mjöl. Arbeta till en smidig deg
Malins goda olivbröd

Malins goda olivbröd

Baka ut degen till 3 avlånga bröd. Grädda bröden ca 14 min, 215 grader 900 gr vetemjöl. 900 gr vetemjöl. 5 dl vatten
Grekiskt olivbröd

Grekiskt olivbröd

Matbröd. Här kommer ett recept på ett olivbröd. Grekisk bröd,. Grekiskt olivbröd,. Matbröd. Grädda brödet i 200 grader i 30-40 minuter
Pizzapinnar

Pizzapinnar

Gör degen enligt anvisningarna. Sätt ugnen på 250 grader. Kavla ut degen så att den är ett par millimeter tjock
Frasiga parmesanpinnar

Frasiga parmesanpinnar

Sätt ugnen på 225°. Rulla ut degen på en köksbänk. Pensla med uppvispat ägg och strö på ost och sesamfrö