1. Blanda grädde, creme fraiche, soja och sambal olek. Lägg de råa kottletterna i en smord ugnsform, slå blandningen över kottletterna och sätt in ugnen på 200 grader i ca en timme
Bilden är lånad. När mamma levde så gjorde hon dessa piroger någon gång då och då, vi älskade dem. Recept hade hon fått av sin mamma som också var finska
Källa. Marianns LCHF mat & bakPortioner. 3-4Ingredienser. ca 600 g köttfärs1 pkt bacon eller den mängd man vill2 gula lökar eller purjolök1-2 dl riven god ost2 dl grädde eller creme fraiche2 ägg0,5 dl tomatpurésalt, peppar och lite paprikapulverGör så här
Haha, nu när jag skulle döpa dessa skapelser så kunde jag inte komma på vad jag skulle kalla dom. Det är ett problem ibland när man hittar på lite egna recept - vad ska man kalla det man hittar på
Lägg kotletterna i en smord form utan kryddor Rör ihop. Grädde créme fraiche soya sambal olek. Häll över kotletterna Grädda 1,5 tim 175 grader 8 st kotletter