Stek i het panna med smör tillsammans med mortlad rosépeppar, finhackad schalottenlök och vitlök. Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit
Köttgryta,. När grytan kokat upp, rör runt i botten och skumma sedan av ytan. Kommentera. 0kommentarer. Låt sjuda under lock i ca 1 1/2 timme tills köttet blivit mört. Lingonsylt gör du enkelt själv genom att byta ut hallonen mot 250 g frysta lingon i recepet på min hemmagjorda Hallonsylt
Koka under lock på svag värme i ca tre timmar tills köttet är mört, smaka av med salt och peppar. Verkar det som om det blir för mycket vätska, låt grytan koka utan lock sista timmen, red av grytan om den fortfarande inte är tjock nog
Det var en mustig köttgryta som stod på menyn idag. Jag förberedde den redan igår, så den kunde stå och puttra i lugn och ro tills köttet blev riktigt mört