Chilifrästa räkor Häll Milda flytande margarin i en stekpanna (och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget) Milda.se
Fisk- och skaldjursgryta à la Milda Skölj, ansa och skala grönsakerna. Skär fänkålen i skivor samt morot och purjolök i strimlor. Mjukfräs grönsakerna och den hackade vitlöken i matfett i en gryta utan att de tar färg Milda.se
Heta räkor Skala räkorna. Blanda olja, vinäger, chilisås, pepparfrukt och vitlök i en skål. Vänd ner räkorna i blandningen och låt skålen stå ca 2 timmar i kylen Milda.se
Baliräkor Skala räkorna. Häll av musselspadet och spara det. Skala och hacka lök och vitlök. Klyv, kärna ur, skölj och hacka paprikorna Milda.se
Smörstekt hälleflundra med basilikakryddad hollandaise Sätt ugnen på 150º. Gör såsen först. Smält smöret i en kastrull på låg värme, ca 40º och låt det stå en stund så att saltet sjunker till botten kokschefen.se