Det här är en variant på vår knäckiga äppelpaj på kanel och om kanelen är klassisk i äppelsmaksamanhang så är kardemumman mer mogen, kryddig och komplex i doft och smak
Här har vi naturligt glutenfria kärleksmums. Dessa går även bra att frysa in och ta fram vid behov. För att få så bra resultat som möjligt är det bästa att man väger ingredienserna
Här kära vänner kommer ett tips, från oss till er. Tipset lyder. passa på att inhandla några kilo Västeråsgurka nu när den är i säsong och finns i ett smärre överflöd, och lägg in den enligt receptet nedan
Här har vi en av den enklaste potatissalladen som man kan göra. Koka gärna potatisen en dag i förväg. Servera gärnas till stekta sojabitar/tofu rikligt kryddad och stekt länge på låg temperatur
Hur gott är det inte med kroppkakor. Om degen är svår att hantera och fastnar på fingrarna, toppa händerna i vatten så blir det lättare att hantera kroppkakorna
Den färdiga pajen. Ingredienser. 1,5 dl Finax glutenfri ljus mjölblandning1,5 dl glutenfria havregryn125 g vegetabiliskt margarin1 dl + 2 msk strösockerFrukt och bär som äpplen, rabarber och blåbärSå här gör du