Hej,. Jag har äntligen lyckats lösa bildstrulet och får nu upp bilderna i blogginläggen åt rätt håll. Så nu kan jag äntligen börja blogga igen, och jag ha en del inlägg liggande som jag ska dela med mig av
6 April 2017. Efterrätter,. Inspiration,. Knytis. Smuliga hallonrutor med vit choklad. Det här enkla receptet fick jag av min före detta kollega Emma, som bjöd på dem på det obligatoriska fredagsfikat vi alltid hade
Ta fram hallonen ur frysen och låt dem tina en aning. Krossa digestivekexen till smulor i en bunke. Blanda kexsmulorna med smör och tryck ut i botten av en smord form (20 cm i diameter) med löstagbar kant
Innan så bakade vi en hel del, men nu på senare tid har det blivit lite mindre. Men när jag väl tar mig tiden så blir det lite extra fix och trix med det istället (förutom förra veckan isåfall när vi gjorde rulltårta
Wohoo. Vilken underbar mat, den har ni aldrig hört förr på den här bloggen va. ) Det här är en favorit som jag haft genom alla år men inte ätit på väldigt länge nu
Botten. Sätt ugn på 175 grader. Smält smöret i en bunke eller kastrull. Krossa Digestivekexen i en påse eller bunke och tillsätt till smöret samt till en grynig blandning
Hej igen. Ni tror väl inte att vi firade födelsedag igår utan någon form av tårta eller bakelse också. Jag visade ju er pannkakstårtan som jag gjorde förra året till Viktor på hans födelsedag och han tyckte den var så god så jag körde lite på samma spår i år igen