Börja med botten. Ställ pajformen i kylskåpet medans ugnen blir varm. Fortsätt med rabarberkompotten. Låt koka samman på medellåg värme tills en kompott har bildats
Jag gjorde en botten av chokladfyllda digestivekex och ställde Dumlekolor som ett staket runt formen och fyllde sedan på med cheesecakesmet smaksatt med Dumle
Idag delar jag med mig av ett riktigt smarrigt recept på äppelpaj-cheesecake med en ljuvlig kolasås. en är fylld med crunch både i digestivebotten och i garneringen som är en topping som jag i vanliga fall brukar ha på saftiga bär muffins
Toppa med hallon innan servering. Kombinationen hallon och vitchoklad är ju så otroligt gott och passar verkligen perfekt inpaketerat i en härlig cheesecake
Blötlägg gelatinbladen i vatten, krama sedan ur dem och blanda medchokladen. Vispa Philadelphia, limeskalet och sockret med en elvisp tills smeten är slät
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Är de söndag så är de tänker jag Ja älskar ju både den klassiska mörka choklad brownien men också den vitachoklad brownien (även kallat blondies) och fick då härom dagen en idé om att slå ihop dessa två till en och samma brownie
Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vitchoklad, toppad med ett lager kola. Servera den tillsammans med sommarens bär för att få till en syrlig kontrast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.