slush med rosévin 1. Häll rosévinet i isbitsformar och frys till roséisbitar. 2. När rosén är frusen, blanda alla ingredienser i en mixer jigglybear
Champagne med sorbet Använd en glasskopa och rulla en kula sorbet till varje glas. Häll över drycken och servera genast, gärna med sugrör och en apelsinklyfta på kanten jigglybear
Christmas morning Apples (alkoholfri) Krossa kardemumman lätt. Värm äppeljuicen väl med kardemumma och lagerblad. Häll upp i glas och toppa med cider jigglybear
Rosévin med blodapelsin Häll ungefär 1-2 dl krossad is i ett glas. Fyll upp med resten utav ingredienserna och dekorera med 1-2 skivor apelsin jigglybear
Champagnedrink med Passionsfrukt Blanda vatten, socker, passionsfruktsköttet och saften från citron i en kastrull och värm tills sockret lösts upp jigglybear