Godaste nyheten på midsommarbordet i år var nubbesalladen. Ett recept jag hittade HÄR. En somrig sallad med potatis som mättar och som har en fin balans mellan sälta från matjessill, skarp löksmak och syrlig gräddfil
Bjöd Cicci på den här godbiten till lunch under ett lååångt Lost-maraton. Jättegott. Egentligen skulle det vara mozzarella ovanpå, men jag bytte det mot västerbottensost samt att jag hade ost även i röran
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Eftersom vi äter en rejäl lunch varje dag så brukar vi sällan äta lagad mat till middag. Vanligtvis blir det smörgåsar och kokt ägg eller kanske några varma mackor, toast eller en tallrik gröt
Hacka löken och stek den tills den blir ljus brun. Hacka kycklingen i små bitar och stek den. krydda kycklingen med peppar,chilikrydda,paprika krydda,curry efter egen smak
Ja, när hösten kom till Öland igen så tyckte jag det passade bra med en värmande lufsa. Snöblandad storm igår morse när jag körde till Kalmar och vägskyltarna var täckta av snö…
Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
I helgen har hela familjen varit samlad så mysigt. Vi började fredagen med att hämta Julia i Örebro på stationen och åt på favoriten Tanh Tai i Kristinehamn