Julbordets köttbullar brukar gå åt i ett nafs här hemma. Många köttbulls-älskare här och det är lika roligt varje år att få till den goda smaken, konsistensen och låta familjen smaka av under tiden man steker
Blanda köttfärs, vitlök, chilisås och salt till en jämn färs. 500 g köttfärs. Forma till 8 biffar. Stek dem i smör i en stekpanna ca 3 minuter på vardera sidan
Fräs köttfärsen ihop med löken. 500 g köttfärs. Hacka löken och fräs den mjuk. Tillsätt de övriga ingredienserna och låt puttra under tiden man kokar pastan
Tillsätt köttfärsen och salta lite. Låt blandningen stå och puttra i 5 minuter, därefter rör ner Crème fraichen och låt köttfärssåsen stå och puttra i 5 minuter till. 400 g köttfärs
Bryn köttfärsen under omrörning i lite smör i en stor stekpanna. Servera med bröd 400 g köttfärs. Skala potatis och morötter och skär dom i tunna skivor
Idag ville jag ha lite mer grundande mat så de blev köttfärs. 500 g köttfärs - gärna från gräsätande kor. Blötlägg havregryn i vattnet och låt dra ca 15 min, tillsätt potatismjölet och häll det över köttfärsen. 500 g köttfärs
Rör om det ordentligt och rör i köttfärsen. Ca 500 g köttfärs. Sätt på ugnen 175-200 grader. Vispa upp ägget och häll i ströbröd och svartpeppar samt påsen med fransk löksoppa
Idag blev det pannkaka till middag här hemma, enligt standardreceptet, varken mer eller mindre. Inte mycket att välta världen med alltså, men vad gör väl det
Köttfärsbiffar i rosépepparsås 4 port. 500 g köttfärs. 500 g köttfärs. Sköna söndag, eller vad säger ni. Vi var på firmafest igår med Lars jobb på statt med god mat och underhållning
I fredags hade vi middagsgäster och bjöd på dessa fantastiskt goda köttfärsbiffarna fyllda med fetaost med en sås som är to die for och ugnspotatisklyftor