Så därför använde vi resten av förra veckans inköp i en fiskgryta med bland annat torsk, lime och härliga kryddor, perfekt för en balkongmiddag en ljummen sommarkväll
Egentligen ska det vara kokt torsk till äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fisken och sen ordentligt med vitpeppar så det smakar något
God morgon kära läsare. Det var nära att det inte blivit mjölkfri matsedel för vecka 9 för jag har haft fullt upp under veckan och latar mig just nu i Blekinge – men jag samlade krafterna och fick ihop en meny som jag hoppas i alla fall ska passa någon dag
Foto. Karin / bevemyrs blogg. Min faster har alltid varit en spjutspets när det gäller att laga mat. Det här pajreceptet kommer från henne och är verkligen en maträtt att lägga på minnet
Det var dags för fiskdag idag, med bacon- och parmesansmak. Jag använde färdiga portioner av torskrygg, men det går lika bra med hel fisk, dock förläng då tiden i ugnen