Tillbaka till den råa maten. * Det är en sak att kalla råa rotfrukter och grönsaker för råkost. Men vad ska man egentligen kalla en kaka/efterrätt/tårta som är rå
Så här i Juletider vill jag ju inte vara sämre än att dela med mig av mina bästa julgodisrecept. Detta är ett av de enklaste kolarecepten jag stött på , det går helt enkelt inte att misslyckas med detta, så ni måste bara testa denna supergoá chokladkola som jag och min lilla gosetös A svängde ihop i eftermiddags
Rör ihop margarin, socker och ägg. Blanda i cacao och vetemjöl. Häll pärlsocker på en tallrik. Gör runda bollar, tryck ut dem i handen, tryck sedan handen i pärlsockret
Ca 30 goda kakor. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg 1½ dl havredryck, 4 msk äppelmos, 4 msk mandel-/el. jordnötssmör och 1 1/4 dl kokossocker i en stor skål och vispa (gärna med elvisp) ihop till en slät massa
Vit kräm. 1. Blanda 2 dl kall mjölk med potatismjöl. Resten av mjölken kokar du i en kastrull med socker, när mjölken börjat koka ta bort den från plattan och häll i den kalla mjölken och potatismjölen
Jag behövde göra en kaka utan gluten. Så jag gjorde om en mazarinkaka. Mandelkaka med hallonglasyr. 200 g mandelmjöl, 3 ägg, 1 1/2 dl socker, 1 tsk bakpulver, 1-2 droppar bittermandelolja
Var bara tvungen att testa att göra lite nya cupcakes cake pops. Idag satte jag dom på kakpinnar istället vilket underlättade själva dopningen i den rosa chokladen betydligt, inga kladdiga fingrar här inte
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Knäck äggen i en bunke, tillsätt mjölk, vispa ihop. Blanda ihop de torra ingredienserna och vispa ner i mjölkblandningen, vispa så smeten blir klumpfri